Albumi i plotë

Tracks

Jo.TitulliShkrimtar (t)Gjatësi
1."Mirëseardhja e Madhe"Blackie Lawless0: 51
2."Brenda Cirkut Elektrik"pa ligje4: 06
3."Nuk kam nevojë për mjek"
(Kopertina e Ray Charles)
Jo Armstead, Nick Ashford,
Valerie Simpson
3: 28
4."9.5.-NASTY"I paligjshëm, Chris Holmes4: 50
5."Cigan i shqetësuar"pa ligje5: 02
6."Gjuaj nga Hip"pa ligje4: 44
Jo.TitulliShkrimtar (t)Gjatësi
7."Jam gjalle"pa ligje4: 24
8."Të jetosh lehtë" (Uriah Heep mbulese)Ken Hensley3: 13
9."Cheetah Sweet"I paligjshëm, Holmes5: 18
10."Mantronic"I paligjshëm, Holmes4: 12
11."Mbreti i Sodomës dhe Gomorës"I paligjshëm, Holmes3: 52
12."Rock Rolls On"pa ligje3: 57

1997 këngë të edicionit të ribërë

Jo.TitulliShkrimtar (t)Gjatësi
13."Mishi dhe zjarri"pa ligje4: 37
14."DB Blues"pa ligje3: 24

W.A.S.P. Faqet

W.A.S.P. Brenda Cirkut Elektrik Postime të Lidhura

Iwiw Anubis
Author: IwIw Anubis

Listat e luajtjes së muzikës së profilit të IwIw